19-May-2017

written by:

 - FRKA je jedan novi način rada sa mladima, promocija kulture. Predavači su odlični, a predavanja izuzetno interesantna. Jednostavno je pravo čudo da je konačno nešto ovako ozbiljno zaživelo u Kragujevcu.

19-May-2017

written by:

- FRKA - jedno veliko životno iskustvo!

19-May-2017

written by:

- Ova radionica meni lično znači unapređenje, sticanje znanja i veština iz oblasti filma i filmske industrije; stručno usavršavanje. Generalno je razvijanje svesti o timskom radu, toleranciji i samokontroli. Korisno provedeno vreme i svakome bih preporučila.

19-May-2017

written by:

- FRKA = Mix divnih ljudi, ideja i pozitivne energije, novih poznanstava i saznanja. Pridružite se i doživite FRKU snimanja filma i zaista snimite film!

19-May-2017

written by:

- Kao polaznik letnje filmske radionice prezadovoljan sam prilikom koja nam je data da kroz kratak vremenski period naučimo ceo proces stvaranja filma, a da kasnije i učestvujemo u istom. Sa neke ljudske strane, zahvalan sam isto tim ljudima sto su nas uveli u zaseban svet međuljudske nesebičnosti, entuzijazma i požtrtvovanosti i što su bili ne samo predavači, nego i osobe voljne da nas nauče još nečemu, pored samog movie makinga.

19-May-2017

written by:

- Filmska radionica je sama po sebi genijalna i odlična, a posebno način interpretacije!

19-May-2017

written by:

- Radionica je bila zabavna, zanimljiva i prilagođena svim uzrastima. Nemam primedbi i nadam se da će biti još ovakvih radionica!

19-May-2017

written by:

- Sama pomisao na FRKU u meni budi jako lepe uspomene na divnu saradnju, veliki profesionalizam i sjajne produkte ovog jako velikog i ozbiljnog projekta. U organizaciju je uloženo dosta truda, angažovan je veliki broj divnih, mladih ljudi, koji su nesebično svoja znanja stečena kroz teoriju i praksu podelili sa nama. Veliko hvala svim predavačima i organizatorima i nadam se da će ovaj projekat opstati i da će veliki broj mladih ljudi imati priliku da učestvuje u njemu, da stvara i svoju ljubav prema filmu usmeri na pravi način.

19-May-2017

written by:

- Meni je ova radionica mnogo značila, jer sam upotpunila svoja znanja i shvatila kako je pravljenje filma veoma lep, ali i težak posao i da je za 2 sata filma u kome uživamo, dok ga gledamo, potrebno mnoooogo vremena. Jedva čekam sledeću FRKU!

Please reload

Kategorije
Please reload

Poslednje objave
Please reload

Arhiva
Please reload